Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-07-2010 02:22:23
Huishouden & Energie

Kroonsteentjes

Waar een simpele vraag van @marvin allemaal niet toe kan leiden. met heel veel opmerkingen ben ik het eens - vooral @lanser ga ik hierna graag verder op in - maar wat wordt er ook veel bakerpraat verkocht.
we zouden, tezamen met kassa, een actie moeten beginnen om in dhz-warenhuizen assortimenten (met bijbehorende kluswijzers) te gaan verkopen van die siliconen isolatiekousjes (div. diam.) en de eindhulsjes, alsmede de korte sokjes-met-flens die je in een fitting in het 10 mm buisje moet schuiven om het doorslijten/smelten van de snoerisolatie te voorkomen. ook graag los (of per 3 of 10) trekontlasting nippels voor lampfittingen (met voornoemde sokjes).
en: het moest verboden worden om snoercentrales (hier thuis steevast met "slof" aangeduid) zo definitief te sluiten dat je ze niet kunt openen. dat is een regelrechte uitnodiging om dan maar met ondeskundige verlengconstructies en het bijbehorende gevaar te gaan goochelen. ik heb een adresje waar ik die "sloffen" met schroeven aan de voorkant kan vinden, die ik dus bijv. onder een computertafel kan bevestigen en daarna dichtschroeven. altijd een paar verschillende (mèt of zonder r.a., drie-, vier- of zesvoudig) van in huis. maar die dingen in de bouwmarkten zijn krengen. weet iemand hoe je ze open (en daarna weer dicht!) kan krijgen?
overigens: dank aan @consurob voor zijn storings-beschrijving. ik heb heel wat leerlingen foutzoeken in een installatie geleerd, maar déze casus had ik niet in mijn scenario. heel leerzaam.