Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-07-2010 11:53:29
Huishouden & Energie

Huismiddel verdelging mieren buiten

Beetje off topic, maar voor allen die veel last van mieren in de tuin hebben: ook veel bladluis?
vind zelf doorgaans mieren in de tuin niet echt een probleem, alleen heb ik dit jaar veel meer last van bladluis waardoor ik dus ook die mieren vervelender vind (omdat die de bladluizen soort van beschermen).
heb een mooi boompje in de tuin die er helemaal verbrand uitzag doordat de (zwarte) bladluizen daar een flink feest gebouwd hadden. toen de boom helemaal terug gesnoeid en vervolgens een week lang elke dag kei hard de tuinslang erop (die chemische zooi lijkt me niet zo handig vanwege m'n kat), toen waren ze weg. boompje nu weer mooi maar sinds kort weer flink wat groene bladluizen erin, en dus ook de bijhorende mieren die elke keer op bezoek gaan voor honingdouw. mieren blijven weg zolang er kaneel ligt, dat dan weer wel, maar niet lang genoeg zodat andere beestjes de bladluizen op kunnen eten...