Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 09-08-2010 19:13:42
Computers & Telefonie

Met mda vario het internet op via het thuis-netwerk


hallo genius,

het is mij niet helemaal duidelijk op welke manier je nu verbinding met het internet wil maken. wil je dat nu via het mobiele netwerk van t-mobile? (in dat geval heb je instellingen van t-mobile nodig) of wil je via je thuisnetwerk het internet op? in dat geval heeft t-mobile daar verder niets mee te maken, want dan werk je via wifi.
in dat laatste geval dien je er wel op te letten hoe je draadloze netwerk thuis is ingesteld. als je mda alléén de 802.11b norm (max 11mbps) ondersteunt en je draadloze netwerk staat vast op de 802.11g norm (max 54mbps) ingesteld, dan gaat het dus niet werken. je zult je draadloze netwerk dan op die 802.11b norm moeten instellen. dit heeft echter wel tot gevolg dat andere draadloze apparaten (b.v. je laptop) niet van de maximale snelheid van 54mbps kunnen profiteren.
dus, controleer goed de specificaties van je mda en je draadloze netwerk (router?).

m.vr.gr. freya