Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 11-09-2010 23:27:59
Computers & Telefonie

Gehackt????

[quote=pbarendse schreef op zaterdag 11 sep 2010, 22:35][quote=gsm schreef op zaterdag 11 sep 2010, 19:40]
toch knap dat ze daar in zuid-amerika of aziƫ zomaar alle e-mail adressen van bijvoorbeeld manya schijnen te weten.
nee die weten ze dus niet. wel hebben ze lijsten van mail-adressen die aan elkaar gelinkt zijn, bijvoorbeeld uit doorstuur-mails die iedereen zo graag rondstuurt omdat ze zo onschuldig zijn. als je als spammer na een tijdje rondsturen zo'n mail in handen krijgt zit daar niet alleen een schat aan mail-adressen in, maar ook relaties tussen de mailadressen. dat sla je allemaal op in een database, en vervolgens verkoop je die voor een smak geld aan andere spammers.
zou kunnen voor een paar adressen, maar allemaal.., dan is er meer aan de hand.
hier de http://www.avertlabs.com/research/blog/index.php/category/malware-research/">laatste info over trojans (deze informatie was trouwens recentelijk nog in het nieuws) die dit ook kunnen. misschien toch interessant.