Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hu
hubertdevos - 14-09-2010 02:25:35
Computers & Telefonie

Gehackt????

Para:
hubertdevos@yahoo.es
sorry sorry sorry ! dit is voor danath , elvinzo die ik bedank voor hun steun , en birdies , qpc met gratisrijden , die mij zitten te pesten ?
het is niet over de gestelde vraag ? daarom antwoord ik enkel voor deze mensen die eerst daar met zijn begonnen ? < de vraag was iets anders , denk ik , en zij hadden het over regels ? waarom schrijven ze hier over wat niet de vraag was ? > ook niet is volgens de regels ?
maar ben een paar dagen niet goed van geweest ?
daarom wil ik het toch melden . dat ze misschien begrijpen wat ze aanrichten ?
1 - zij geven geen antwoord op de vraag maar ? maar vitten op iets dat niet over de vraag ga , wat voor personen als pesten over komt ( meestal zijn dat ouderen mensen die door de jeugd op de korrel worden genomen ) daar steken zij hun tijd in < dat is ook niet volgens de regels , en gebrek aan respect >
2 - sic. 'netiquette', waarin internationaal is afgesproken hoe men op internet hoort te communiceren. < dat hier is discriminatie tegen mensen met een hersenen stoornis > ook zet dat mensen aan tot het pesten , wat bij wet verboden is ? dus deze regel moet uit gewist of verwijder worden , ook internationaal .
3 - mij verbaast dat niet medicus gestudeerde mensen , weten wat dyslectisch is ( er zijn duizend verschillende vormen waar medicus wereld nog niet alles weten wat het allemaal bevat ) .
a - het is niet de grote van tekst < ik kan 2mm. lezen > ik ben geen slechtziende < waar haalt je het uit om tekst te vergroten dat het zou opgelost zijn ? >
b - maar maar het verschil van hoofd letter en kleine letters assimileren mijn hersenen anders . als ik vroeger schreef was dat nooit geschreven tekst , maar altijd in drukletters en in hoofdletters .
en is dat voor u storen wel lees het dan niet ? maar zij die daar niet over zeuren , het dan wel lezen ?
c - ook lees ik wat ik denk en niet wat er sta < moet daarom meerdere malen het lezen en mijn gedachten op iets anders te richten als ik het herlees , als ik schrijf ontbreken er al eens woorden omdat ik denk dat ze er staan > .
ik heb nu een spraak programma gekocht maar krijg het niet opgestart zit in een lus ? < is ook misschien door mijn dyslectisch zijn > en dan schrijven zal het in kleine letters zijn , en voor mij het zal voorlezen < dan zullen deze die graag vitten ook blij zijn > .
4 - ze zeggen dat het schreeuwen is ik heb nog nooit een geschreven tekst horen roepen < ik was van mening dat schreeuwen een geluid was en dit is wel hinderlijk > en kleine of hoofdletters zijn het zelfde enkel de vorm is anders ? en voor mij zijn dat hoofdletters .
en jij zegt dat dit schreeuwen is dat wil dus zeggen dat u er oorpijn van krijgt ( wel durf jij met mij wedden voor € 1000 ) als jij oorpijn krijgt van mijn hoofdletters geef ik deze aan u als schade vergoeding , maar is dat niet zo jij mij € 1000 betaald voor u pest gedrag . durf je dat ? wel zeg dan nooit meer dat hoofdletters schreeuwen is < en als je niet laf bent verontschuldig u dan als je daar het lef voor hebt > .
ik hoop dat deze boodschap mensen hun ogen openen en als deze regel internationaal verwijder zou worden deze vitters hun tijd voor wat nuttiger kunnen gebruiken en wat men schrijft het antwoord krijgt wat de vraag is en geen discussies meer uitlokken ! ( niemand zal er doof van worden maar het pesten zal er wel zijn met opgelost ? )
de vos hubert die in tenerife woont .