Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 02-10-2010 12:51:04
Computers & Telefonie

Herinstallatie qmotion pc


hallo nzn,

een herinstallatie-cd wordt tegenwoordig ook bijna niet meer meegeleverd. vroeger deed men dat nog wel omdat de inhoud van de hele c: partitie op één cd of dvd paste. tegenwoordig is er meestal een verborgen partitie op de harde schijf aanwezig en is er alleen nog maar een opstartprocedure nodig om de herinstallatie te starten. deze procedure wordt dan meestal gestart door bij het opstarten van de computer op een bepaalde toets te drukken.

start de computer dus opnieuw op en let op wat er allemaal op het scherm aan mededelingen langskomt. mocht het allemaal te snel gaan, druk dan op de (pause/break) toets, rechtsboven op het toetsenbord om het opstarten op elk gewenst moment te pauzeren.

en zoals al aangegeven, zorg wel eerst voor een backup van al je belangrijke data.

m.vr.gr. freya