Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

erik9472
erik9472 - 08-10-2010 17:30:01
Computers & Telefonie

Hoe ontsmet je een virus van je usb stick

Malware bytes is een spyware malware verwijderaar. spyware en malware zal je computervertragen, spam versturen via jouw computer,je surfgedrag controleren.enz
omdat je dat niet wilt is het verstandig wekelijks met mbam te scannen. ts heeft een virus op haar memorystick. een virus kan de computer lamleggen, je schijf laten crashen en nog meer erge dingen veroorzaken. ts kan de memorystick in een usbpoort stoppen en door de virusscanner laten scannen. mocht de virusscanner niets kunnen vinden dan is er de mogelijkheid om online een virusscan te laten uitvoeren. eigelijk heeft zo'n online scan bij mij de voorkeur omdat deze virusscanner er nog weer andere virussen kan uitfilteren als je eigen virusscanner. scan gelijk je hele comp er is gerede kans dat je computer ook al besmet is.