Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-10-2010 16:21:20
Geldzaken & Recht

Geld stortenbij een stortings automaat bij de ing bank in almere

Ik bedoelde;

als je niet het geld in automaat stopte maar bij medewerker van post agentschap kun je zelf ook zien of het vals geld zou kunnen zijn of er twijfels over hebben.
meestal krijg je ze terug of kun je zelf beoordelen of je het mijn zijn persoonlijke mening eens bent en bij een koele automaat niet.

ik kreeg ook te horen hoe te zien was dat het echt vals geld was wat ik ooit inleverde, en omdat ik wist dat deze persoon die mij dit biljet van €100,- gaf er nog meer had kon de politie deze tijdig oppakken en bleef de schade elders beperkt.
hij had er achteraf slechts 4 uitgedeeld en de voorraad bij hem was vele malen groter.

daarom liever een kantoor dan koele automaat en weken wachten en de persoon die ze uitdeelde kan dan alles makkelijker kwijt raken.

ook was het dus leerzaam voor mij en ik weet waar ik voortaan op moet letten!