Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jscholtes
jscholtes - 22-10-2010 10:42:40
Computers & Telefonie

Windows mail

[quote=tukkertje schreef op vrijdag 22 okt 2010, 10:05]ja idd, ziggo werkt wel maar windows niet. ik vermoed dat de instellingen, die verwijzen naar de mailinstellingen bij ziggo, bij windows niet goed zijn. maar hoe wijzig ik die in de correcte instellingen en wat zijn die correcte instellingen.

de mailinstellingen van ziggo zijn de mailinstellingen die behoren bij ziggo. u geeft zelf aan dat u die mail gewoon ontvangt.
de mailinstellingen van windows mail zijn andere mailinstellingen dan die van ziggo. u dient deze apart in te stellen. welke de juiste hierbij zijn kan ik u helaas niet vertellen.

overigens kan het zijn dat u denkt dat deze hetzelfde zijn als u een email programma op uw computer gebruikt (zoals outlook) om de mail van beide e-mail accounts op te halen.
de juiste email instellingen voor windows mail kunt u wellicht op de microsoft pagina's terugvinden....