Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ju
juist ja - 10-11-2010 11:12:35
Vakantie & Reizen

Betrouwbaarheid casamundo

[quote=marusha schreef op woensdag 10 nov 2010, 10:58][quote=michelle88 schreef op maandag 8 nov 2010, 19:38]ik weet niet of dit de juiste plaats is om deze vraag te stellen, maar ik ben alvast me aan het orienteren op vakantiehuizen. nu kwam ik de site casamundo.nl tegen. is deze organisatie betrouwbaar?

bij voorbaat dank!
hoi michelle,
wij hebben al een aantal keer via deze organisatie geboekt en zijn erg tevreden. wij zijn naar italie geweest met deze organisatie. zij hebben een redelijk groot bedrijf hoor. wij hebben er zelf alleen maar goede ervaringen mee.

heel apart dat dit maruscha's eerste bericht is op dit forum, direct dit topic weet te vinden en ook meteen erg tevreden is over een organisatie waar je toch echt je vraagtekens bij kan zetten........