Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ga
gaia36 - 16-11-2010 10:57:55
Computers & Telefonie

Happy harvest

Ik snap dat de makers geld willen verdienen, maar waarom elke keer allerlei toeren uithalen, om het spel een beetje normaall te kunnen spelen.
ik heb al heel wat online spellen gespeeld, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt!
op dit moment speel ik ook my free farm en kapibados, allebei speel waar je ook credits kan kopen, maar je kan bij my free farm ook je aardappel duiten inruilen voor credits.
kapibados en my free farm lopen als een tierelier zonder dat je van alles moet doen, zoals browser geschiedenis legen enz.
ook speel ik nurya, ook dat spel loopt soepel.
en dan kan je wel zeggen, kap ermee, ik heb er in het begin zo'n 50,00 euro ingestoken, om credits te kopen. (daarin ben ik niet de enige)
met die credits heb ik allerlei dieren enz aangeschaft, waarvan er veel op onverklaarbare reden in rook zijn opgegaan.(ook daarin ben ik niet de enige)
moet ik dan maar denken: wat een pech, geld weg! nee zo werkt het bij mij niet.
als ik een spel, een broek, een jas enz aanschaf in een winkel en achteraf blijkt er iets aan te mankeren, ga ik ook terug naar te betreffende winkel om te klagen en mijn geld terug te halen.
laten ze het spel een paar dagen onder constructie zetten, en alle bugs en klachten oplossen, dat scheelt een hoop ergernissen en veel gedupeerde mensen.