Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 25-11-2010 14:29:17
Computers & Telefonie

Happy harvest

[quote=alysia1967 schreef op donderdag 25 nov 2010, 09:22]ook ik speel het spel en kijk ook regelmatig op het forum. ben me daar echt rot geschrokken. gisterenochtend stond er namelijk een melding 'koop je 60 credits of meer, krijg je gratis een wit paard'. vervolgens mij er dus mensen credits gaan kopen. 60 credits voor 5 euro. en die kregen geen wit paard. gingen klagen op het forum. toen stond er een berichtje van de beheerder, dat het paard in de loop van de dag zou komen. geen paard. later die dag is het bericht veranderd en stond er ineens 'koop je meer dan 60 credits in 1x dan krijg je gratis een wit paard'. dat bericht stond er trouwens in het engels en is door de beheerder in het nederlands veranders op het forum. nu zijn er dus mensen die voor 5 euro 60 credits hebben gekocht en naar dat witte paard kunnen fluiten. mensen die wel meer als 60 credits hebben gekocht, hebben dat paard ook niet gekregen. vraag me af of dit wel mag.
net zoals een rad van fortuin. ook een nieuwe gagdet. moet je ook credit voor kopen, mag je aan een rad draaien en krijg je een prijs. eigenlijk een gokspel, maar er zijn wel kinderen die happy spelen. begrijp er echt niet van, dat dit zomaar mag.

ik zou zeggen, stop er lekker mee.