Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jcn 1987
jcn 1987 - 05-12-2010 02:53:53
Computers & Telefonie

Hotmail stuurt spookmailtjes namens mij

[quote=edwardus schreef op zondag 5 dec 2010, 02:02]facebook en hyves kunnen je proberen over te halen om je adresboek door te mogen akkeren op zoek naar vrienden, die krijgen dan een vriendschapsverzoek en geen spam. facebook en hyves zijn geen bron van spam over money en jobs.

ha! (wat suf van me) u heeft idd helemaal gelijk!! :-)

(maar het was ook idd niet mijn bedoeling om facebook en hyves als spam- bronnen neer te zetten, dus ik denk dat het nu een beetje om een misverstand gaat, want ik reageerde op uw reactie, en u reageerde op de reactie van elizabeth. dus de discussie nam ff een andere wending.)

maar dit soort verzoeken zijn ontzettend vervelend.
maar als ik het dus goed begrijp zijn de (engelse reclame)berichten die je dus ook in msn messenger ontvangt van (niets-vermoedende) vrienden, dus ook spam berichten?