Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-12-2010 11:39:19
Vrije tijd & Tuin

Eci abbonement vip

Beste irene,

mijn naam is antoinette. ik werk voor eci. ik begrijp dat er wat onduidelijkheden zijn. hier wil ik graag opheldering aan geven. nederland kent een wet op de vaste boekenprijs. deze wet bepaalt dat boeken overal moeten worden verkocht voor de vaste prijs die de uitgever voor een uitgave heeft vastgesteld. als enige uitzondering op deze wet mag een boekenclub korting geven op deze vaste boekenprijs, mits aan wettelijke voorwaarden wordt voldaan.
er mag uitsluitend korting worden gegeven aan leden van de boekenclub die zich vooraf verplichten per jaar ten minste 4 artikelen (boeken, cd's, dvd's, games) te kopen. gemiddeld is dat 1 vip artikel per kwartaal. tot dusver niet anders dan jezelf ook hebt geschreven. cd's, dvd's en games tellen mee. de wet bepaalt wel dat boeken met een vaste boekenprijs niet mee tellen. sinds een jaar is het ook mogelijk om vooruit te bestellen. zo kun je bijvoorbeeld in januari 4 vip artikelen bestellen en daarmee heb je dan voldaan aan de voorwaarde van 4 artikelen. vervolgens kun je de rest van het jaar profiteren van kortingen die op kunnen lopen tot maar liefst 40% korting. per maand voegen we 125 nieuwe vip boeken toe in het vip voordeelprogramma. momenteel staan er 500.000 artikelen op de site, waarvan 80% vip voordeelprogramma is.
irene, mail alsjeblieft je klantgegevens naar webcare@eci.nl, dan neem ik contact met je op.

groet antoinette eci webcare