Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lizmol - 15-12-2010 15:17:20
Voeding & Gezondheid

Zorgtoeslag

[quote=monstertje schreef op woensdag 15 dec 2010, 14:46]als je het kunt zou ik het opzij leggen en het pas gebruiken op het moment dat de periode is vertreken dat ze het terug kunnen vorderen. als je weinig te besteden hebt probeer dan in ieder geval de helft opzij te leggen zodat als ze het terugvorderen je het gelijk kunt terugbetalen. ook ik heb zorgtoeslag gekregen. ik snapte er niets van want ik dacht al dat ik hier geen recht op had. ik heb het elke maand automatisch over laten storten naar een tegenrekening en aan het eind van het jaar kwam er inderdaad een brief dat ik het terug moest betalen. ik kon het toen gelijk terugbetalen. het is jammer dat het zo moet zeker als je je geld hard nodig hebt maar blijkbaar kan het niet anders en moeten we onszelf beschermen tegen dit soort praktijken. ik vind een voorruit betaling zowiezo raar laten ze het dan uitkeren het jaar nadat je het verdiend hebt dan weet je zeker dat het goed zit en wordt er een hoop ellende bespaart.



ik had precies hetzelfde monstertje, maar ik stortte elke maand de helft op mijn plusrekening ( zo ook met mijn sterkverlaagde energierekening) als je dan moet terugbetalen, kun je het in één keer doen. dit is gewoon het beste, je bespaard jezelf veel ellende en komt niet voor verrassingen te staan.
toevallig viel mijn energierekening ook dit jaar lager uit, dus ik heb daar een lekker potje aan overgehouden.zo sla je 2 vliegen in één klap.