Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

herrdroetker
herrdroetker - 07-01-2011 16:31:43
Computers & Telefonie

2 jarige overeenkomsten

Lieber ikbenik,

hierbij een voorbeeld van het nadeel: ik heb zojuist mijn telefoniecontract met simpel met 2 jaren verlengd in ruil voor een gratis autowasbeurt. simpel stapt vervolgens over van het netwerk van kpn naar dat van t-mobile (zie elders op dit forum). dat is goedkoper voor simpel omdat t-mobile bij mij en andere abonnees minder of geen dekking geeft. ik ben de sigaar voor de komende 2 jaar omdat helaas in de voorwaarden niet is geregeld dat ik nu kan opzeggen. kijk maar eens in uw contract. ik heb dus nu een schone auto maar geen telefoonverbinding meer, tenzij ik een nieuw abonnement neem bij een andere provider, die wel dekking geeft. ziehier de reden waarom langdurige contracten slecht zijn voor de kwaliteit van de dienstverlening.

und marcel75,

in het burgerlijk wetboek is voorgeschreven dat overeenkomsten voor onbepaalde tijd altijd een regeling moeten bevatten voor beƫindiging van de overeenkomst. bij een arbeidsovereenkomst is dat de regeling voor ontslag verlenen of nemen of een gouden handdruk.

gesundheit!
herrdoktoroetker