Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
mixkassa - 18-01-2011 23:14:04
Huishouden & Energie

Jaarcontract energie essent, waar te controleren?

Ik heb iets meer informatie nav een tip. op mijn jaarcontract staat bij energie inderdaad jaarcontract variabel en bij gas jaarcontract vast. er staat geen opzegdatum bij, maar ik ben hier destijds in november komen wonen, dus dat kan wel kloppen.

dat is dan een belangrijke tip aan alle andere potentiele klanten: kijk als je een contract afsluit bij essent goed na, wat ze afsluiten. ik heb al mijn documentatie van 3 jaar geleden bekeken, ik heb alleen om gas en energie gevraagd en het nooit over vast of variabel gehad. in mijn vorige huis had ik ook variabele energie van ze (gas niet, er was daar stadsverwarming en elec. koken), maar ik ben er automatisch vanuit gegaan, dat ze dit dat nu ook vanzelf zouden doen. blijkbaar niet en zetten ze het ene op variabel en het andere op vast!!

is er misschien nog iemand die weet hoe het zit met de opzegging. dienen ze die nu al te accepteren (waarbij het dan nog 10 maanden doorloopt)?? ik ben bang dat ik het tzt vergeet.