Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vi
visje - 07-02-2011 11:24:24
Huishouden & Energie

Reparatie aan cv ketel: kosten onderdelen betalen ondanks dat niet in contract?

Nog een aanvulling: ik zie net dat in de voorwaarden die ik heb, staat aangegeven dat wanneer er nieuwe voorwaarden zijn deze in een regionaal dag- of weekblad worden geplaatst, en aan de hand daarvan kan worden opgezegd. ik lees geen regionaal blad, maar heeft de energiemaatschappij zich hiermee voldoende afgedekt? het lijkt mij een rare manier van nieuwe voorwaarden bekendmaken, aangezien je nooit alle contactanten bereikt.

overigens ik heb mijn contract afgesloten eind 2006 en heb voorwaarden gekregen van 2004. volgens de telefoniste waren de nieuwe voorwaarden al ingegaan in 2006, dus het lijkt erop dat ze mij toen al verouderde voorwaarden hebben gegeven.

ik hoop dat iemand advies heeft in deze kwestie. het gaat om een bedrag van 225 euro, wat best veel is wanneer je verwacht dat het bij het contact in zit.