Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 20-02-2011 16:21:28
Computers & Telefonie

Dubbel contract telefoonverzekering

Nientje, de verkoper heeft met geen woord gerept (althans volgens de ons bekende info) over opzeggen van "verzekering 1". derhalve gaat je redenering totaal niet op.

het al of niet bewust niet opzeggen van een telefoonverzekering is niet te vergelijken met een vordering op een (ex) werkgever van meerdere jaren qua betaling voor verrrichtte arbeid. daar gelden normen/wetten voor. ts heeft geen enkele actie ondernomen om of te controleren (twee jaar geen rekening bekijken) of de verzekering was opgezegd, danwel deze op te zeggen, danwel door te vragen of de verkoper de "verzekering 1" ging opzeggen uit zijn naam (wat niet kan omdat de verkoper geen handtekening namens ts mag en kan zetten) of een andere actie zou ondernemen voor omboeken of welke andere actie dan ook.

dus eigen schuld, dikke bult.