Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
josefien12 - 23-02-2011 21:16:07
Vrije tijd & Tuin

Actie van kruidvat en fletcher hotels

Ik zit ook met het zelfde probleem echter mijn voucher heb ik gekocht via een
akte van ing bank (rentepunten) voor circa euro 34,-, boeken kan ik echter
alleen op een speciale webside verylastminute alleen is er nooit een datum beschikbaar,ik zit al weken op die webside te kijken echter zonder resultaat. nog even zo doorgaan en de datum is verstreken.
vanavond heb ik een fletcher hotel gebeld zonder resultaat ik werd door verbonden met de reserveringslijn, daar werd mij gezegd dat er telkens kamers voldoende beschikbaar zijn, alles werd ontkend, dus voel ik me echt in de maling genomen (op z'n zachtst gezegd). ik kan dan ook alleen maar boeken via de webside verylastminute echter helaas zonder resultaat.
het lijkt me dat er heel veel mensen met hetzelfde probleem zitten, jammer dat we met z'n allen geen vuist maken om zulke praktijken nu en in de toekomst
onmogelijk te maken. ik hoop nog op een reactie van u.