Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tar - 27-02-2011 12:52:04
Auto & Vervoer

Accu sparta ion m-gear

[quote=h.wever schreef op zondag 27 feb 2011, 11:43]
ik heb met de tweede batterij 3250 kilometer gereden. de fiets staat altijd aan de lader wanneer ik hem niet gebruik. 83% van de tijd is niet slecht volgens de dealer.

bij circa 500 opladingen die mogelijk moeten zijn volgens sparta zelf keer de actieradius van 30 kilometer zou dit 15.000 kilometer moeten/kunnen zijn.
de rijwielhandelaar meldde ook dat de slijtage ook zou komen omdat ik er maar korte ritjes mee maak. maar op internet las ik dat het juist goed is de fiets niet geheel leeg te rijden.

l.s.

het is onmogelijk om een lithium-ion accu leeg te rijden; de oplaad/ontlaad elektronica op de lithium-ion accu voorkomt dit als u de accu op de bijbehorende fiets gebruikt.