Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-03-2011 12:54:58
Computers & Telefonie

Ie9

Ie8 bevalt mij prima, en ik verwacht dat ie9 minstens zo goed en zelfs beter zal zijn. natuurlijk zullen er weer dingen veranderd zijn waaraan je moet wennen, dat is met elke browserwisseling zo. mijn ervaring is dat het snel went. onlangs heb ik een nieuwe pc aangeschaft, dus overstap van xp naar windows 7. het was inderdaad even wennen en puzzelen, maar als je er na een paar dagen aan gewend bent dan wil je niet meer terug, en dat is met (bijna) alles zo.
ik hoor verstokte firefox-gebruikers alsmaar roepen dat die veel beter zou zijn, maar ik heb het een paar maanden geleden geprobeerd en vond het helemaal niks. ook google chrome beviel me niet. goed is blijkbaar voor iedereen iets anders, het is maar net wat je belangrijk vindt en wat voor hou het handigst werkt. voor mij is dat internet explorer...