Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

traporgel
traporgel - 21-03-2011 15:14:47
Vrije tijd & Tuin

Boekenweekgeschenk bij v en d niet gratis

't is meer dan schandalig. reken even mee. tienduizend winkels die elke dag zeker 4 keer zo'n schandelijke oplichtingstruuc plegen. dat levert de middenstand toch gauw een dikke vierhonder euri per dag. met een totale omzet van zeg 400 miljoen per dag levert dat het schandalige bedrag aan oplichting op van wel 0,000001% aan diefstal.

en een echt knieperige hollander doet dan dit truucje: de volgende dag het gekochte boek retourneren met een smoes. maar ja, dan komt de tweede criminele actie: dan zegt de kassajuf tegen u: u hebt gisteren een boek gekocht dat u nu terug brengt. maar het boekenweekgeschenk hebt u niet bij u. u moet dus nu een ander boek kopen, of ook het boekenweekgeschenk weer inleveren. ik zie u graag morgen terug met beide boeken.

lekker puh.