Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-03-2011 16:33:45
Vakantie & Reizen

Giftfor2

Ik probeer al maanden 2 kaarten in te leveren, een gastronomisch overnachten voor twee (twv €179) en een eindeloos overnachten voor 2 (twv €130).
deze cadeau gekregen voor ons huwelijk (1 april).

omdat de organisatie van giftfor2 zo'n lage vergoeding aan hotels geeft, hebben veel hotels maar een beperkt aantal kamers op beperkte data voor gasten met deze kaart.
gevolg is dat ik al maanden bezig ben om van die kaarten af te komen.

nu eindelijk een hotel gevonden maar de kaart is ten tijde van het verblijf 7 dagen verlopen. mailen, bellen (ze hangen gewoon op bij giftfor2, wat een bedrijf!). ze doen er niets aan. ja ik kan de kaart opsturen, en dan krijg ik een nieuwe voor €17,50 die weer een jaar geldig is.

het hotel vind dit allemaal zo sneu, die boden spontaan aan dat wij gewoon komen en betalen met de verlopen kaart. dan proberen hun hun geld nog wel te krijgen. dat is echt een enorm aardig gebaar van het hotel.
maar dat doet niets af aan de laakbare rol van de organisatie gift for 2, dus heb de kwestie neergelegd bij de consumentenbond nu.
die overigens eerst zo reageerde: ja wij weten het ook niet
ben je dan jaren lid van, voor 60 euro per jaar. heb gezegd dat ze het maar grondig moeten gaan uitzoeken dan.
die houdbaarheidsdatum op internet bekijken slaat natuurlijk ook nergens op. dan kunnen ze die ook maar naar believen aanpassen. lijkt me niet erg rechtsgeldig. daarnaast, genoeg mensen die helemaal geen internet hebben of een computer kunnen gebruiken. er staat geen sticker op het product: ongeschikt voor digibeten en internetlozen!