Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

willewill
willewill - 28-03-2011 23:09:19
Voeding & Gezondheid

Chronisch zieken weer de klos?

[quote=scheffers schreef op donderdag 9 dec 2010, 10:02]van mij mogen bijstandstrekkers een bijdrage geven aan de maatschappij. wellicht geeft ze het nog een goed gevoel. alleen mogen ze werkenden niet het brood uit de mond stoten. deze werkenden zitten toch al op een laag inkomens niveau. ze kunnen beter de hoogopgeleiden vervangen in de tweede kamer en eerste kamer. want verstand hoef je er niet voor te hebben, gezien de prestaties. hoewel om je zakken te vullen, heb je toch wel wat brutaliteit nodig.
maar laten we reëel zijn. in de tweede kamer zitten alleen hoogopgeleiden, zijn gemiddeld gaan werken op hun 25e jaar. vandaar de voorstellen naar 67 jaar aow. verhoging van eigen risico in de zorg en zorgpremie is voor hun procentueel peanuts en afschaffing aftrekregeling chronische ziektekosten was voor hun niet belangrijk, want toentertijd verdiende ze te veel om hiervan gebruik te kunnen maken. was dit niet zo geweest, dan had deze regeling nog bestaan.

men moet de bijstand wet afschaffen, iedereen een uitkering geven,die net genoeg is om niet te sterven, en degenen die wat meer willen, kunnen gaan werken. scheelt weer heel veel ambtenaren.
verder, kijk eens naar het europese parlement, daar gaan ze met 50 jaar met pensioen, uitkering, 9000 euro bruto!! per maand!, nu weetje waarvoor nederland zoveel geld afdraagt,om de arme politici in het leven te houden, laat het "klootjesvolk"maar werken tot ze omvallen, hoeven ze ook geen aow meer uit te betalen...
groet
willewill