Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wolfenjong
wolfenjong - 31-03-2011 17:22:34
Auto & Vervoer

Waarom tomtom wel gratis upload software heeft?

Hallo

meestal is het zo bij tom tom als je een ouder type navigatie hebt en je kunt hem aan de pc aansluiten, en je maakt een account aan bij tom tom dan kun je zien of er een kaart beschikbaar is voor jou tom tom, dan moet je eerst de laatste kaart kopen p.m 69,- euro en alleen dan kun je daarna voor deze kaart updaten kopen.
en koop je een nieuwe tom tom dan krijg je binnen een aantal weken de laatste kaart update eenmalig gratis, en dan kun je geloof ik binnen 3 maanden een update abonnement aangaan om je kaart geupdate te houden voor 2 jaar of korter.
en nog een tip, koop je nieuwe kaart net voor de zomer of winter vakantie dan heeft tom tom vaak een aanbieding met de nieuwe kaarten en updates.

succes er mee.