Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-04-2011 16:35:34
Huishouden & Energie

Vve blokkeert zonnepanelen

Jammer, de discussie liep vrij aardig. je haalde zelf het argument aan van de zwijgende meerderheid, maar dan in mijn nadeel. als ik het omdraai is het opeens geen argument meer?

ik wil mijn huis/appartement niet verkopen, das dan ook geen constructief argument en past niet echt in deze discussie.

en mijn vergelijking met de bouwvergunning lijkt me valide, ik zal het anders formuleren "ik zou willen dat de situatie zoals die het bestuursrecht bij bouwvergunning geld als leidraad gebruikt zou worden voor deze civiel rechtelijke kwestie." ik weet dat het niet zo is, maar ik zou het preferen als de situatie zo zou zijn.

in any case, ik weet dat ik naar de kantorrechter kan stappen, maar ik zou graag eerste wat vriendelijkere wegen proberen. mediation bijvoorbeeld. wederom de vraag, hoe kan ik om dit, mijns inziens ontrechte, besluit van het vve bestuur heen?