Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-04-2011 09:28:57
Huishouden & Energie

Vve blokkeert zonnepanelen

Miraltje schreef op vrijdag 8 apr 2011, 18:52: dat deze vve geen panelen op het dak wil heeft te maken met het feit dat er extra kosten moeten worden gemaakt wanneer bijvoorbeeld onderhoud aan het dak moet worden uitgevoerd en de panelen moeten worden verplaatst.

de kans dat een paneel beschadigd is dan aanwezig en daar wil de vereniging niet aansprakelijk voor worden gesteld.

ook een pv paneel heeft onderhoud nodig en hiervoor moet op het dak gelopen worden met het risico dat er een lekkage zou kunnen optreden.

om al deze problemen voor te zijn heeft deze vve waarschijnlijk besloten hiervoor geen toestemming te verlenen


sorry, maar hoe kan u weten wat deze vve wil? de stelling dat het om de extra kosten is lijkt me nogal een aanname. vooral omdat pv panelen onderhoudsvrij zijn.

het lekkage verhaal, tja dat zou een argument kunnen zijn, maar dat is al afgedekt, ik blijf toch bij de veklaring, nee om het nee zeggen.

in ieder geval dank aan eenieder voor de reacties, ik heb nu wat wegen te bewandelen.