Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-04-2011 09:48:22
Vakantie & Reizen

Hoe herken ik merkkleding.

Idazel schreef op dinsdag 12 apr 2011, 20:28: en nog geen antwoord op mijn vraag of iemand een adres voor mij weet zodat ik weet welke merken meegenomen mogen worden of [site op internet].
er wordt wel degelijk bij de douane gekeken welke merken mee mogen en welke niet zelfs de douane heeft moeite met bepaalde kleding stukken of ze echt of nep zijn het is meestal een minimaal verschil en wie neemt er nu niet een cadeautje mee als je op vakantie gaat, het gaat er niet om dat je het hier ook kan kopen maar dat je het mee neemt terug van vakantie.
zou iedere nederlander dan op de hoogte zijn van een proces verbaal bij het meenemen van merk kleding ?
ik in ieder geval niet.

tja, iedere nederlander wordt geacht de wet te kennen.
misschien voortaan toch iets meer informatie opzoeken voor je naar een ander land gaat.
cadeautjes uit het land zelf zijn trouwens ook erg leuk om te geven.
douane twijfelt meestal niet aan de echtheid, weten heel goed waar ze op moeten letten.
ze kennen ook alle trucs waarmee onze hebberige landgenoten menen toch spullen mee te kunnen smokkelen, dus je kan die moeite sparen.
douane weet heel goed met welke vlucht de meeste nepspullen het land binnen komen, wees blij dat ze geen 100 % controle doen.