Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-04-2011 11:44:01
Vakantie & Reizen

Hoe herken ik merkkleding.

Wie maakt er overigens in godsnaam van het antwoord van toolboy een "topantwoord"? dat is puur een mening, die terecht door marieke79 bekritiseerd wordt; anders zou een heler dus vrijuit kunnen gaan.

bovenal, het is geen antwoord op de vraag! het ontgaat mij dan ook volkomen hoe iemand op het idee kan komen om juist dat antwoord aan te merken als topantwoord.
er lijkt mij maar één ding mogelijk om iets een goed antwoord te laten zijn... het woord "antwoord" impliceert al dat het aansluit op een vraag en met deze mening van toolboy is haar vraag niet beantwoord.

het riekt dan meer naar puntengeilers, vriendjes die elkaars antwoord als topantwoord aanmerken om maar zo veel mogelijk sterretjes achter je naam te verzamelen. het lijkt me beter als we met z'n allen die antwoorden alleen op inhoud beoordelen.
ik ben dan ook erg benieuwd naar de beweegreden van degene die het antwoord van toolboy als topantwoord aanmerkt....