Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ridder_1
ridder_1 - 03-05-2011 11:43:06
Auto & Vervoer

Afgebroken bougie

@henson, sorry dat het zo over kwam, maar het was niet persoonlijk bedoeld. ik trachtte aan te geven dat ( zie zovele vragen en antwoorden op deze site) mensen al hun persoonlijke ideeen en ervaringen gaan meedelen wat men - in dit geval met een auto - persoonlijk heeft meegemaakt en dat de vraagsteller met zijn vraag verzandt in algemene persoonlijke verhalen wat is goed, mooi , lang, etc zonder dat hij daadwerkelijk op het goede pad wordt gestuurd.
wat voor bougies geldt is tegenwoordig ook van toepassing op olie en smeermiddelen die zo goed zijn dat slijtage aanzienlijk is verminderd. jammer dat we in nederland relatief kleine stukken rijden en vaak ook in de file, wat de pest is voor motor en uitlaat.