Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 08-05-2011 13:35:05
Computers & Telefonie

Antivirus center blijkt virus

[quote=gerritaltena schreef op zondag 8 mei 2011, 13:16]n.a.v. stacey,
met systeemherstel raak je alleen programma bestanden kwijt die zijn geinstalleerd na de gekozen hersteldatum. 'gewone' data bestanden raak je niet kwijt.
maar zelfs dan: het maken van regelmatige back-up's is altijd handig in geval iets 'zoek' raakt tijdens een herstel operatie.

mg gerrit

dat snap ik ook wel, maar heb je zin om alles opnieuw te gaan installeren ?!
of back up`s te gaan terugzetten als je programma met een simpele scan zou kunnen verwijderen ..........

en ik raak zo ook programma`s kwijt in sommige gevallen, ik heb veel software van giveawayofftheday en die moet je binnen bepaalde tijd downloaden en istalleren, je krijgt niet bij alles de reg.gegevens en dan kun je het dus niet herinstalleren ........weg dus en met een back up kreeg ik ze ook niet altijd hersteld, dus als ik ze niet kwijt wil ga ik niet direct maar een systeemherstel uitvoeren.