Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aricia
aricia - 11-05-2011 14:13:37
Voeding & Gezondheid

Gratis boodschappen pakket

Hoi stacey en fryja.

dank jullie wel voor jullie reacties en ik was er al bang voor :))
over de praxis , die stond bij de enquete die ik invulde en kan die helaas niet terug vinden in mijn verwijderde objects maar het was verder wel dezelfde link als ik die ik hier mee stuurde.
het gaat allemaal via money miljonairs en die beloven je ook 120 euro in de maand door emails te klikken maar in de praktijk mag je al blij zijn als je 3 euro in de maand verdiend :)))
maar hetzelfde systeem dus , als je op al die aanbiedingen zou ingaan verdien je zogenaamd geld terwijl je in wezen eigenlijk alleen maar kunt besparen.
dus het kost wel geld he hahaha.
slimme types daar !
toch als je dit ziet snap ik in ene waarom je als eerlijke burger nooit rijk wordt , blijkbaar wordt alleen oplichting nog beloond in nederland en zijn we met ons allen aan de goden overgeleverd .
sorry voor mijn doemdenkerij maar wat ben ik het zat om constant op je hoede te moeten zijn, wat een wereld !!
de eerlijke mensen hebben wel 1 voordeel , die slapen tenminste rustig :))

groetjes aricia.