Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
talien - 16-05-2011 19:41:57
Vrije tijd & Tuin

Aansprakelijkheid

Ik wil iedereen bedanken voor zijn/haar inbreng. ik wil wel vermelden dat niet ik maar mijn dochter van 15 van haar portemonnee beroofd is. zoals een aantal wel schrijven en dus denken ben ik geenzins van plan de verantwoordelijk af te schuiven @robbys @peterus
de bakken waar @sannevg1980 het over heeft zijn alleen bedoeld voor brillen en niet voor tassen.
@wimmi20, ze had haar tas naast de attractie gelegd waar een medewerker stond.
@roberthend, leuk dat jouw ervaringen zo zijn en ik geloof je op je blauwe ogen( als je die hebt tenminste ;)) maar er bestaan (ongelofelijk maar waar) ook nog eerlijke mensen die nooit misbruik zouden maken van de feiten die jij zo mooi neertikt. haar eerste uitje zonder ouders maar met vriend is zo wel heel lullig geeindigd, ze is altijd heel zuinig op haar spullen maar helaas ook te goed van vertrouwen. misschien een goede les dat haar dit overkomen is maar voor mij als alleenstaande moeder een hele dure.
nogmaals iedereen bedankt voor jullie inbreng en ik hoop dat het jullie kind(eren)nooit zal overkomen.