Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 06-06-2011 13:41:51
Voeding & Gezondheid

Wat is er puur en eerlijk aan ah

[quote=rjw schreef op maandag 6 jun 2011, 13:22][quote=brigden schreef op maandag 6 jun 2011, 13:16]donna, in de door jou genoemde biologische spekreepjes mogen alle door jou aangehaalde antioxidanten, stabilisatoren en conserveermiddelen inzitten. "puur en eerlijk" is natuurlijk de reclame slogan. als je (alle) vleessoorten koopt waar het niet inzit wilt kopen, doe je dat niet omdat het er al "bedorven" uitziet. net als veel artikel in de supermarkt met op het etiket nieuw staat is het enige dat nieuw is het label. van de genoemde toevoegingen wordt je niet ziek. alleen zijn sommige mensen gevoelig voor e621, e631, dat zijn smaakversterkers die hartkloppingen kunnen veroorzaken.

m.b.t. jouw laatste opmerking: er zijn ook volledig natuurlijke stoffen waar sommige mensen gevoelig voor zijn. ik ken mensen die bij wijze van spreken al ziek worden bij het zien van een appel, ongeacht of die uit de supermarkt of uit eigen tuin komt.



ja, dat begrijp ik ook wel. maar dan werd het verhaal zo lang als een a 4tje. zoals: is met pinda's in aanraking geweest of bevat koemelk. en zoals gezegd kan ik nog een tijdje doorgaan. de door ts genoemde toevoegingen zijn wettelijk toegestaan en niet ziekmakend, alleen wat langer houdbaar én aantrekkelijker van kleur.