Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

strijdlustige
strijdlustige - 09-06-2011 21:16:25
Computers & Telefonie

Happy harvest

Stacey donderdag 9 jun 2011, 20:36

overigens, heb wel iets beters te doen
en wat anders om m`n geld aan te besteden dan knollen kopen en boederijtje spelen online ;-)

waarom reageer je dan ,als je zelf zoiets niet mee maakt.en zelfs het spel niet speeld. en ik heb het over klachten, dat mensen er vaak de dupe van worden.die worden hier geplaatst en daar reageer jij ook op.ik heb ook genoeg klachten over hh gehad en gelezen. dus jij schrijft hier maar wat,om mee te discuseren!!! nou voor mij is dit dan voor jou mijn laatste reactie.ik ga met niemand in discussie.

pino123donderdag 9 jun 2011, 20:25
misschien moet je eens leren lezen, deze topic staat bij discussies, hier mag iemand er iets van vinden, anders moet je het bij vraag en antwoord neerzetten.

als je de eerste leest van@ farmgamer, dan weet je dat er word gevraagd of er nog meer mensen zijn met de klachten op happy harvest. dat is echt niet om aandacht vragen. en daar word gewoon op gerageerd.. ik ga niet discuseren met mensen die niet eens weten,met wat voor klachten mensen te doen hebben. jammer.maar ik weet wel wat voor klachten men hier bedoeld.
ik geef mijn mening over de klacht die hier gegeven werd over happy harvest. en in discussie wil ik met niemand. zet hier mijn mening wat ik er van vind.want er zijn nog steeds klachten bij happy harvest. en ik kan zeker goed lezen.daar hoef ik niet meer voor naar school. typ fouten kunnen voor komen.maar dat zie ik bij meerderen.het is een kwestie van elkaar begrijpen,en weten waar het over gaat. dus verwacht niet van mij dat ik met jullie in discussie ga.want dat is niet de bedoeling in deze topic.groetjes.