Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wendy de jong
wendy de jong - 10-06-2011 10:10:27
Computers & Telefonie

Happy harvest

Hallo luitjes,

heb deze discussie maar even van begin tot eind gelezen. maar mag ik er nou een stelling ingooien. ik speel al ruim een half jaar happy harvest en heb er nog nooit een dubbeltje aan betaald. ga braaf elke dag op de site mijn "plantjes" water geven.

er is nog geen missie die ik niet heb voltooid. het is vrees ik ook een beetje een kwestie van geduld. want met die credits zijn de missies eerder voltooid maar zonder kom je er ook!!! het duurt alleen wat langer. aan de enquetes doe ik zo en zo niet want zodra je daar wat invult begint de spam weer, of ze beginnen te pas en te onpas weer te bellen van een call center.

mijn punt in deze is dan ook dat het niet echt nodig is om die credits te kopen. want de storingen en het niet op het spel kunnen komen heb je namelijk ook als je niks betaald hebt?!

en voorlopig heb ik toch al level 47 bereikt zonder er een dubbeltje aan uit te geven!