Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

strijdlustige
strijdlustige - 10-06-2011 12:19:46
Computers & Telefonie

Happy harvest

@gijsvogel

je hebt een tamelijk grote bek vind ik.
(mag ik dat zeggen? ....ja dat mag ik zeggen...)


blijkbaar stoelt al jouw wijsheid in deze discussie enkel in het feit dat je zelf ook meedoet in een online game waarvan de beginselen voor de gemiddelde internetgebruiker al vraagtekens oproept.



en eerlijk gezegd stel ik mijn vraagtekens al bij het feit dat u blijkbaar genoeglijk te overtuigen bent om te betalen (!) voor deelname aan een spel op internet.

je mag schrijven dat ik een grote bek heb!!! maar ik heb geen bek,maar altijd nog een mond. ben wel een mens!!! en het is jou mening over mij !!!!

en ja ik doe mee met online spellen,maar niet aan die waar jij over schrijft.het gaat alleen maar over happy harvest!
en dat jij een vraag teken zet achter het feit,dat jij denkt dat ik te overtuigen ben om ervoor te betalen ,om spellen te betalen dan heb je het goed mis. ik heb een keer voor happy harvest geld uit gegeven,en dat ging gelijk fout.
ik ben niet iemand die op internet zijn geld gaat uit geven aan spellen,dus wie heeft hier een grote mond!!!! want jij zet er een vraagteken bij,dus ga hier iets niet schrijven,wat je niet weet.geef mijn geld liever aan de kinderen of ga er voor op vakantie.

schijnbaar voel jij je erg aan gesproken ,omdat ik alleen maar reageer op stacy.kan die niet zelf antwoord geven!!! dus ik vinden de bek,(mond)van jou wel groter dan de mijne. naar mijn mening ben jij iemand die graag discuseerd,om onrust te zaaien op dit forum. jij discuseerd maar verder,maar dat je schrijft dat ik een grote bek heb,en hier gaat zeggen dat ik mijn geld uit zit te geven aan online spellen,dat vind ik wel erg ver gaan. het gaat hier over de organistatie achter happy harvest, daarom zet men het hier neer. jij bent te persoonlijk tegenover anderen. ik heb nu ook wel bedenkingen over jou,maar ga ze echt hier niet neer zetten.dit is mijn mening over jou.
,