Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-07-2011 15:13:00
Computers & Telefonie

(sex)dating sites

Sorry dat ik uw vraag wel als erg naïef en als onvolwassen beoordeel.
hoewel....................... daar bent u beslist niet de enige in.

uw citaat: "maar er worden ook aardig wat rijpe dames opgezet, tussen de 30 en de 40."
ach,mijnheer cactus in mijn tijd als taxichauffeur te amsterdam waren er zelfs oma's die de hoer speelden en nog aardig wat (vaak vaste) klanten hadden want de mens zit wat sex betreft raar in elkaar.
zo'n sexlijn is daarbij nog een wat onschuldiger iets als kunnen naïeve mannen er vele euro's aan besteden zoals gokkers hun geld besteden (en verliezen) aan die eenarmige bandieten (gokkasten).

een echte oplossing kan ik hier niet aandragen dan alleen om ballroomdanslessen te gaan nemen (vrouwen daar in de meerderheid). want ook die gewone datingsites zijn vaak bedoeld om geld uit zakken van naïeve mannen te kloppen en ook clubs voor alleenstaanden zijn naar mijn ervaring van een bedroevende kwaliteit met erg veel zeer zeer verlegen muurbloempjes.

een andere serieuze tip is om lid te worden van het nivon om vakanties en weekenden op een wat zinnige manier te kunnen gaan besteden.
een groep mensen die vaak erg goed weten om te gaan met wat verlegener figuren.
--------------http://nivon.nl/------------------
en dit met als motto ?? mensch durf te leven! ??

de vrije vogel