Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bosbess
bosbess - 12-07-2011 09:38:14
Auto & Vervoer

Wat kunnen we nog doen, na belazerd te zijn door ryanair

Ik zou wel eens willen weten wat in de voorwaarden wordt bedoeld met "naamsverandering".

heeft men daar alleen het veranderen van de schrijfwijze van de naam voor ogen gehad of het in de plaats stellen van een andere persoon?

stel: mijn naam is luijtjens. door welke fout dan ook zijn beide j's weggevallen. er staat dan luitens. ik kom bij de balie en wijs op de fout. kost de verbetering dan ook 1200 euro plus alle moeite om de terugreis opnieuw te boeken? dat lijkt me stug. in het geval van vraagstelster was de afwijking groter (voornaam ipv achternaam), maar waar ligt de grens? het betrof dezelfde persoon. dus een kwestie van even veranderen op de pc, waar hebben we ze anders voor, en klaar.

of is deze voorwaarde geschreven voor het geval dat de oorspronkelijke passagier onverwacht is verhinderd en een ander in zijn plaats wil gaan? dat is uiteraard een heel andere situatie, waarin ryan air inderdaad extra kosten moet maken. is er een deskundige in de zaal die dit kan ophelderen?