Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
fera - 15-07-2011 13:37:29
Huishouden & Energie

Wie kan mij helpen de met de juiste keuze van een nieuwe energieleverancier.

Beste petram,

wij hebben hele goede ervaringen met greenchoice. je krijgt nog maar één rekening. greenchoice verrekent het netwerk ook in zijn voorschot. daardoor is het erg duidelijk wat je maandbedrag is. het doorgeven van de meterstanden kan je laten doen via je netwerkleverancier, bijv. essent maar mag je ook zelf doen. je hebt dus altijd zelf in de hand of de juiste standen worden gebruikt.
als je contact wil om iets te vragen bel je een 'normaal' nummer en geen duur betaald 0900 nummer. je krijgt altijd vlot iemand aan de lijn.
wat de kosten betreft. ze garanderen altijd goedkoper te zijn dan je netwerkleverancier. dus je bent altijd goedkoper uit. kortingen gaan alleen maar over de 'kale' energieprijs dus op jaarbasis levert het niet zo veel op. als je kiest voor elektriciteit hier, gas daar en je netwerk bij essent krijg je dus elke maand 3 rekeningen. met dus 3 x kans op ellende. het loopt na heel veel problemen die we hebben gehad bij essent en eneco eindelijk goed dus ik blijf bij greenchoice.
vriendelijke groeten,
fera