Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

..
... - 15-07-2011 20:33:29
Huishouden & Energie

Wie kan mij helpen de met de juiste keuze van een nieuwe energieleverancier.

Beste petram,
nu de prijs tijdelijk vrij hoog is zou ik wachten tot deze weer daalde en dan voor 3 of 5 jaren vast zetten.
gezien de hoge huidige prijs en mijn verwachtingen is het niet slim om op het hoogtepunt je laten verleiden tot langer lopende contracten.

gezien jou hoge verbruik is de nem in jou geval goedkoper maar de service, ik vind dat maar niets dus ik zou die ondanks de lage prijzen niet adviseren.
dus naast laagste prijs zoals nem en oxxio vaak hebben zou ik ook naar service en betrouwbaarheid kijken en dus niet altijd de goedkoopste nemen want problemen kan veel meer kosten als ze weer eens fouten maken.

naast united consumers die altijd goedkoper is dan je netwerk leverancier is er ook nog de vaste lasten bond, via google vind je dit soort aanbieders moeiteloos en die vaste lasten bond hoor je nauwelijks klachten over en die kopen in bij één aanbieder maar dan wel met aangepaste prijzen en voorwaarden dus bij problemen helpen ze je ook nog.

dus niet altijd de goedkoopste maar zelden klachten over hun gehoord.