Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
helenenabben - 18-07-2011 12:29:41
Vrije tijd & Tuin

Nationale postcodeloterij - waar houdt het op?

Omdat ik moeite had om weer op de arbeidsmarkt terecht te komen, heb ik jaren geleden gesolliciteerd bij ''de annies'' ; dit is de benaming voor de meiden die voor de postcodeloterij gaan werken!!!!!

na een intensieve cursus van enkele dagen kreeg je te horen of je werd aangenomen ; de eisen waren uiteraard een goede verkoop, een zogenaamd target halen......

omdat ik verschrikkelijk eerlijk ben en dus niemand om de tuin kan en wil leiden waren mijn telefoongesprekken meestal erg prettig.
ondanks dat ik wist dat mijn gesprekken (en van alle andere medewerkers) konden worden afgeluisterd, was ik altijd erg duidelijk hoe alles echt in zijn werk ging en gaf meteen de benodigde gegevens door om op te zeggen na ontvangst van gratis lot.
feit was namelijk dat je inderdaad kunt opzeggen, maar de gegevens erg moeilijk te verkrijgen zijn. bovendien ging er minimaal een maand overheen voordat je de brief met benodigde gegevens om überhaupt op te kunnen zeggen ontving.
m.a.w. je zit minimaal 2 a 3 maanden vast aan abonnement!!!!

zoals te begrijpen, ben ik na enkele maanden ontslagen omdat ik niet voldeed en te weinig mensen iets aan had gesmeerd onder het mom dat ze een grote kans maakten om juist die week iets extra's te winnen.....pfffffffffffffff

deze loterij is er echt niet voor ons en alle goede doelen, maar enkel voor de oprichters!!!!!!
ga lekker op zoek naar een leuk doel waaraan je rechtstreeks iets kunt geven of iets voor kunt doen.