Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rj
rjw - 18-07-2011 17:10:58
Auto & Vervoer

Verkeersdrempels

[quote=jkoops schreef op maandag 18 jul 2011, 12:35]drempels in parkeergarages lijken me totaal overbodig.
ze dienen toch om de snelheid uit het verkeer te halen en iemand met ook maar een klein beetje verstand rijdt toch langzaam in een parkeergarage. er kan altijd een auto achteruit rijden of er steekt iemand tussen de auto's over,.

helaas zijn er veel lease-auto bestuurders die toch hard rijden, daarmee geen rekening houdend met andere parkeerders. schade aan de auto deert hen immers niet.



je geeft het zelf al een: "een klein beetje verstand". velen geven toch veel te veel gas in een parkeergarage (en echt niet alleen de lease-auto bestuurders. ik zie ook heel veel mensen die niet in een lease-auto rijden levensgevaarlijke capriolen uithalen in de garage bij mijn woning. vooral jonge dames die van "lekker pittig rijden" houden maken zich daaraan schuldig.