Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ltmvz
ltmvz - 18-07-2011 20:25:21
Computers & Telefonie

Waar zijn al mijn muziekbestanden gebleven?

Hallo nederbelg1968,

neen, ook in windows media player staan de verdwenen bestanden niet. maar wat het windows media center betreft: ook dat heb ik al vaak zien staan maar had het nog nooit geopend. er staan allemaal radiozenders en dergelijke: zeer interessant. vorige week las ik een stelling van iemand die zei dat de mogelijkheden van windows 7 in het algemeen per toeval worden ontdekt. voor mij gaat die stelling wel op.

geachte ruud374230,

als je "verzonden e-mails" bedoelt: daar gaat het probleem niet om. ik had één nummer van een eigen cd verzonden (dit nummer ben ik dus niet kwijt) en daarna was al mijn muziek die op de harde schijf stond plotseling verdwenen. en die is dus nog steeds verdwenen.