Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eyewishopticiens
eyewishopticiens - 21-07-2011 17:09:09
Voeding & Gezondheid

Hoe kan eye wish groeneveld verkoopt halve bril verkopen

Geachte enricor,

zoals reeds aan u is uitgelegd voldoet de bestelde bril niet aan de actievoorwaarden, welke op onze website zijn vermeld. dit heeft niets te maken met de sterkte van de glazen, maar met het type glas (type sv 1.5 sel sup) en de ontbrekende ontspiegelingslaag.

wij begrijpen dat de term 'halve bril' vraagtekens oproept en zijn van mening dat deze term ongelukkig gekozen is, onze excuses daarvoor. in feite wordt met deze term bedoeld dat u een montuur, 1 glas op sterkte en 1 demoglas heeft besteld. dit demoglas zit standaard in de brillen die in de winkel getoond worden. het demoglas vertegenwoordigt geen waarde, omdat deze niet te koop wordt aangeboden en derhalve niet gekocht kan worden. u heeft een montuur en 1 glas gekocht en van de winkel het demoglas bij hoge uitzondering gekregen. dit is op het moment van aankoop met u besproken.

het filiaal heeft u meerdere oplossingen aangeboden, maar u heeft er voor gekozen hier geen gebruik van te maken. in overleg met u hebben we inmiddels de aankoop geannuleerd, waardoor u binnenkort uw nieuwe bril weer kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

voor verdere uitleg verwijzen wij u graag naar de brief die u binnenkort op uw huisadres zult ontvangen.

met vriendelijke groet,

webcare team eye wish groeneveld