Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

birdies
birdies - 21-07-2011 18:18:54
Voeding & Gezondheid

Hoe kan eye wish groeneveld verkoopt halve bril verkopen

Zoals gewoonlijk zijn de actievoorwaarden weer eens niet gelezen, waardoor je een zeer eenzijdig verhaal krijgt van een topicstarter:

deze aanbieding geldt alleen bij aankoop van een complete bril.
op de eerste bril wordt geen enkele korting verstrekt, dus ook géén zorgkorting. ook moet de eerste bril minimaal onze standaard glazen bevatten, dus met ontspiegeling (sv 1.5 sel sup).
de gratis zonnebril op sterkte is voorzien van standaard enkelvoudige zonneglazen in de uitvoering sun, traffic, sport of drive (sv 1.5 sel kl zonder hardingslaag en ontspiegeling) en hebben dezelfde sterkte als die van de eerste bril, tenzij dit een multifocale bril is.
indien door de sterkte van de klant de prijs van het sv 1.5 sel kl zonder hardingslaag en ontspiegeling €45 is, krijgt de klant bij hoogste uitzondering €45 korting per glas. voor duurdere glazen in de zonnebril moet worden bijbetaald.
de klant kan ook kiezen voor een plano zonnebril van maximaal €139 of een montuur tot €139. bij duurdere producten moet het verschil worden bijbetaald.
indien er wordt gekozen voor een bewerking van het glas in de zonnebril, dan ontvangt de klant een korting van € 35 per glas, het restant moet de klant bijbetalen.
indien de eerste bril is voorzien van multifocale glazen dan heeft de klant de keuze uit standaard enkelvoudige verteglazen óf standaard leesglazen in de zonnebril op sterkte. indien er wordt gekozen voor multifocale zonneglazen ontvangt de klant een korting van €35 per glas.
de klant ontvangt bij aankoop van een bril slecht één gratis zonnebril op sterkte. indien de zonnebril goedkoper is dan €139 wordt er géén extra korting verschaft op het glas.
indien de klant geen gratis zonnebril wil, ontvangt de klant op de eerste bril alleen de zorgkorting waar de klant recht op heeft volgens zijn polisvoorwaarden.
de gratis ray-ban zonnebril op sterkte wordt pas meegegeven bij het afhalen van de bril
de gratis ray-ban zonnebril op sterkte dient te worden geretourneerd (in nieuwstaat) indien de daarbij horende bril wordt teruggebracht met de 'goed-zicht-garantie' of de ' staat-u-goed' garantie.
deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen zoals de zorgkorting. de aanbieding geldt wel in combinatie met de brilvergoeding van de zorgverzekeraar.
de aanbieding is niet van toepassing op reeds bestelde brillen.
de aanbieding is geldig t/m 18 september 2011.