Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-07-2011 12:14:18
Computers & Telefonie

Gebruik cc cleaner

Goededag,

laat ik eens beginnen met het uit de wereld helpen van een gerucht. voor zover mij bekend is, is er geen betaalde versie van ccleaner. het enige waar je voor betaald is een donatie aan de maker van het programma. je krijgt er verder geen uitgebreide functies voor terug.

mijn mening is dat je heel goed moet weten wat je doet met zo'n programma. het enige wat het programma doet is register sleutels verwijderen die niet meer gebruikt worden of een verkeerde verwijzging hebben. het programma repareert het register niet!.

als je wilt dat je computer schoon is en wilt schoon houden dan kun je het beste bij jezelf te raden gaan wat je met de computer doet. en vooral niet alles zomaar installeren. gelet hierbij op programma's zoals ccleaner en adobe acrobat reader (en ook flashplayer en meer producten van adobe) die additionele programma's aan bieden zoals google toolbar en mcaffee security scan.

ccleaner heeft in mijn ogen goede functionaliteiten maar je heel goed weten wat je er mee doet.

hint: ccleaner in combinatie met norton producten gaan niet altijd samen (register technisch gezien).