Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 24-07-2011 19:22:13
Geldzaken & Recht

Is dit kraken? namelijk een huurster van een onzelf standige kamer zet een eigen cylinderslot in de voordeur van ons huis

Gezien de verhoudingen lijkt mij een mediator weggegooid geld, aangezien deze huurder op geen enkele wijze blijk geeft, dat er ook maar iets te bespreken valt. dat geld kan je beter sparen voor een rechtszaak. een mediator is niet goedkoop en ondertussen loopt de tijd door. een rechtszaak gaat gauw toch ook al een maand of 6 duren, want er zijn een aantal mogelijkheden om tijd te rekken (ook bij een mediator trouwens).

zoals tdehond al zegt: een aangetekende brief en bij geen positieve reactie gelijk een ontwerp-dagvaarding erachter aan om te laten zien dat het menens is.

bosbess, heb je al een rechtsbijstandverzekering gevonden?

vladja