Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 28-07-2011 09:35:06
Computers & Telefonie

Jpg's aanpassen aan beeldscherm.


hallo irishterrier,

ik weet niet welke windowsversie je gebruikt, maar als je even met de rechter muisknop klikt op je bureaublad en kiest voor 'eigenschappen' of 'aan persoonlijke voorkeur aanpassen' en je gaat naar bureaubladachtergrond, dan vind je daar een optie waarmee je aangeeft hoe de afbeelding moet worden weergegeven. dat kan als 'uitsnede' (die keuze heb je nu gemaakt), als 'tgeltjes' (meerdere exemplaren van de afbeelding) of 'beeldvullend'. kies dan dus voor die laatste optie.

als je er voor kiest om de resolutie van een afbeelding aan te passen aan de resolutie van je beeldscherm, hou er dan wel rekening mee dat je het risico loopt dat de beeldverhouding van de foto niet meer klopt. je zult de foto dan wellicht wat moeten 'bijsnijden' om de beeldverhouding goed te krijgen.

m.vr.gr. freya